• Kenny Saelens

Trainingsweek 32

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

Wat staat er op het programma deze week?


Week 32


Moeilijke trainingsweek, vorige week zaterdag een pijnscheut tijdens het lopen gevoeld. Zondag dan een kleine en rustige rit gedaan, maar geen super gevoel.


Maandag: een meer dan verdiende rustdag op het schema om dan, hopelijk, weer te knallen op dinsdag.


Dinsdag: een rustige rit, vroeg in de ochtend om zo de dag goed te starten. Weinig tot geen last van de lies/knie!


Woensdag: zwemmen met Tijs & Jelle om 7u 's ochtends. Niets beter dan een ochtendzwem om goed wakker te worden. Goeie training en ook weinig last van de lies/knie. Vanavond naar de kinesist om de kwetsure te bekijken.


Conclusie van de kinesist: lichte contractuur in de lies, maar vooral een onstabiel bekken. Duwen, trekken en het lichaam volledig losmaken. De contractuur wat behandeld met dry needling en bijna onmiddellijk beterschap voelen!


Dankzij Apotheek Decru ook een nieuwe voorraad van 6D Sports Nutrition producten! Merci!
Donderdag: 2u rustig op de rollen gefietst om de lies/knie niet teveel te belasten. Weinig last, maar deze week het lopen nog laten voor wat het is. Volgende week nog eens proberen en hopen op beterschap!


Vrijdag: 2k gezwommen in Veurne (long time ago!) Goed gevoel in de armen en benen, op naar morgen.


Zaterdag: Weinig tijd om te zwemmen (of te sporten in het algemeen...), dan maar snel naar het zwembad en 1km wedstrijdtempo proberen zwemmen. Niet zo'n goed gevoel, maar toch die kilometer in de benen.


Zondag: Voor het vertrekken zondag even buienradar & meteovista checken, slecht nieuws... Storm op komst.

Beslist om de fiets binnen te laten staan en een rit op de rollen te doen.

4u op de rollen en gekozen voor een klimparcours met 2000 hoogtemeters, inclusief de befaamde Alpe du Zwift! Lots of fun!20 weergaven0 opmerkingen